Individuele Honden uitlaatservice

 * Let op:

Dierenservice Wendy is gesloten  !!!!

Privéwandeling voor uw hond in Pijnacker en directe omgeving.

Heeft u een hond en kunt u vanwege werk, ziekte, een dagje weg of om een andere reden uw hond niet uitlaten dan biedt Dierenservice Wendy een uitkomst.

Een privéwandeling is zeer geschikt voor:

  • Puppies
  • Zieke honden
  • Oudere honden
  • Loopse teven
  • Angstige of ‘minder sociale’ honden

Uw hond wordt op het afgesproken tijdstip opgehaald en uitgelaten in zijn eigen vertrouwde leefomgeving. De wandeling wordt volledig aangepast aan de behoeften en mogelijkheden van het dier. Heeft u 2 honden en kunnen ze tesamen uitgelaten worden dan is dat geen probleem. Lees hier meer over onder het kopje Tarieven

Tijden:

  • Wandeltijden zijn tussen 12:00 uur en 14:00 uur.
  • Een privéwandeling duurt 15 tot 20 minuten.

Het kennismakingsgesprek:

Voordat uw hond(en) met mij meewandeld kom ik eerst bij u thuis voor een kennismaking met u en uw hond(en). We spreken dan onder andere over het karakter en gedrag van uw hond, maar ook over gezondheid, dierenartsen en verzekeringen. Mocht u na het gesprek besluiten uw hond aan mij toe te vertrouwen, dan stellen wij met u een (sleutel)contract op, vullen wij de nodige papieren in en nemen we uw huisdier op in onze planning. Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kostenloos.

Sleutelcontract:

Het geven van uw huissleutel aan een “vreemd persoon” kan erg lastig zijn en daar hebben wij alle begrip voor. Uw huissleutel wordt door ons veilig bewaard en wordt niet voorzien van adresgegevens. Wij hopen echter door het tesamen tekenen van het sleutelcontract uw onzekerheid hierin weg te nemen. In het sleutelcontract verklaren wij dat wij zeer zorgvuldig en op de juiste manier met uw sleutels zullen omgaan en ons slechts toegang tot uw woning verschaffen om enkel uw hond(en) op te halen en thuis te brengen.

Gezondheid:

Wanneer er onverhoopt tijdens de wandeling iets met uw hond gebeurd (een ongelukje) zal er zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen en, in overleg met u, een bezoek aan de dierenarts gebracht worden. De kosten voor het dierenartsbezoek zijn altijd voor rekening van de eigenaar. Wel hebben wij steeds een EHBO-koffer bij de hand voor het verlenen van eerste hulp.

Werkgebied:

Pijnacker, Berkel en Rodenrijs en Oude Leede.

Annuleringen:

Annuleringen dienen uiterlijk de dag vóór de uitlaat telefonisch doorgegeven te worden. Indien er niet tijdig is geannuleerd wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Indien er sprake is van overmacht, is e.e.a. ter beoordeling van Dierenservice Wendy.

Wij werken volgens onze Algemene Voorwaarden

 

Copyrights

Het is niet toegestaan om pagina’s, tekst, afbeeldingen of andere onderdelen van de website van Dierenservice Wendy, in originele- of gewijzigde vorm te kopiëren of op een andere manier aan derden te distribueren zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Dierenservice Wendy