Huisdieren vakantiezorg

 * Let op:

Dierenservice Wendy is gesloten  !!!!

Kunt u tijdelijk niet voor uw dieren zorgen door afwezigheid i.v.m. werk of vakantie, ziekte of anders, dan staan wij graag voor u klaar met onze huisdieroppas en -verzorging.

Met onze huisdieroppas/vakantiezorg kan uw dier in zijn eigen vertrouwde omgeving blijven en wordt verzorgd zoals u dat wenst.

Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek zullen wij de mogelijkheden en uw wensen bespreken.

LET OP; wij kunnen geen honden bij ons thuis opvangen of aan huis verzorgen tijdens uw langdurig afwezigheid.

Wat kunt u van ons verwachten:

  • Wij verzorgen uw huisdier zoals u dat wenst
  • Dagelijkse bezoek aan uw dier    
  • Eten en vers water
  • Vachtverzorging
  • Gezondheidscheck en wondverzorging
  • Aandacht
  • Schoonhouden van het dierenverblijf
  • Indien gewenst kunnen wij u via mail of watsapp op de hoogte houden hoe het met uw huisdier gaat
  • Wij werken met een sleutelcontract voor een extra zekerheid

Als extra service legen wij uw brievenbus waarna de post netjes uit het zicht wordt gelegd maar ook uw huiskamerplanten vergeten wij niet en krijgen water.

Het kennismakingsgesprek:

Voordat u de zorg en oppas van uw huisdier aan ons overlaat komen wij persoonlijk bij u langs om kennis te maken met u en uw huisdier(en). Wij bespreken tijdens het gesprek uw wensen en wat de mogelijkheden bij ons zijn. Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kostenloos.
Mocht u na het gesprek besluiten de zorg voor uw huisdier aan ons toe te vertrouwen dan worden uw wensen en alle gegevens van uw huisdier zoals gezondheid, karakter en de zorg in een zorgplan vastgelegd.

Sleutelcontract:

Het geven van uw huissleutel aan een “vreemd persoon” kan erg lastig zijn en daar hebben wij alle begrip voor. Uw huissleutel wordt door ons veilig bewaard en wordt niet voorzien van adresgegevens. Wij hopen echter door het tesamen tekenen van het sleutelcontract uw onzekerheid hierin weg te nemen. In het sleutelcontract verklaren wij dat wij zeer zorgvuldig en op de juiste manier met uw sleutels zullen omgaan en ons slechts toegang tot uw woning verschaffen om enkel de verzorging van uw huisdieren op ons te nemen.

Gezondheid:

Wanneer er onverhoopt tijdens het verzorgen van uw huisdier iets gebeurd (ziekte of een ongelukje) zal er zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen en, in overleg met u, een bezoek aan de dierenarts gebracht worden. De kosten voor het dierenartsbezoek zijn altijd voor rekening van de eigenaar. Wel hebben wij steeds een EHBO-koffer bij de hand voor het verlenen van eerste hulp.

Werkgebied:

Pijnacker, Berkel en Rodenrijs, Nootdorp, Delfgauw en Oude Leede.

Wij werken volgens onze Algemene Voorwaarden

 

Wij staan vermeld op Dierenservice%20Wendy%20is%20ook%20te%20vinden%20op%20www.dierenpension-info.nl.”>dierenpension-info.nl.

Copyrights

Het is niet toegestaan om pagina’s, tekst, afbeeldingen of andere onderdelen van de website van Dierenservice Wendy, in originele- of gewijzigde vorm te kopiëren of op een andere manier aan derden te distribueren zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Dierenservice Wendy